Tak til alle vores sponsorer!

Vi vil meget gerne takke vores sponsorer som har gjort det muligt for vores klub, at vokse til det vi er i dag. Uden vores samarbejdspartnere ville det ikke være muligt at udvide og opgradere vores klub og bane.

 

SkatePro

SkatePro har fra inden vi startede været yderst hjælpsomme med, at gøre indkøb af udstyr til medlemmer lette. Vi har sammensat et par pakker, som man med fordel kan kigge på som nyt medlem.

Derudover har SkatePro været flinke til at låne os noget udstyr, så man inden man investerer i sin egen cykel, kan få en ide om, hvorvidt BMX egentlig er noget man gider.

FS-Billeder

Filip fra FS-Billeder har været vores faste hus-fotograf fra starten, og har taget alle billeder vi bruger her på hjemmesiden og på vores Facebook-side. Du kan følge Filip på hans egen Facebook-side eller på FSbilleder.com.

 

La-Cantina

La Cantina sponsorerede pizza og sodavand til vores første “Pizza og BMX”-arrangement i vinterferien 2018. Et forsøg på at gøre noget for de unge i skoleferierne. Der kommer helt sikkert flere af den slags arrangementer. Husk at bestille din pizza til i aften hos La Cantina eller smut ned forbi – der er super hyggeligt

 

Meny Græsted

Meny Græsted har sponsoreret vand og sodavand til vores klub.

Fakta Græsted

Fakta Græsted har sponsoreret vand og sodavand til vores klub.